Kurs og konferanse

Utforsk

Interiøret til Restaurant Ro

Vingparken Konferansesenter

Vi tilbyr et unikt tilbud på dagkonferanser svært sentralt i regionen, med gratis parkering og kollektivtransport i umiddelbar nærhet til konferansesenteret. Vi tar imot både små og store kurs- og konferanser. Fasilitetene er topp moderne. Mat og servering gjøres av Restaurant Ro som ligger vegg i vegg med konferansesenteret.

Vingparken Konferansesenter ligger i et sentralt bygg i Moss med en viktig industrihistorie i fasadene. Innenfor dørene er derimot alt bygd opp fra grunnen for å gi plass til hypermoderne kvaliteter og fasiliteter i en lun atmosfære, skreddersydd for trivelige, kreative og effektive møter og samlinger.

Konferansesenteret har en inndeling i 9 ulike rom som gjør det like ideelt for firma- eller foreningsmøter med 20 deltagere, konferanser og kongresser med 150 sitteplasser og selskapseventer på opp til 200 gjester. Og med Restaurant Ro vegg-i vegg og en hel park å boltre seg i på utsiden, ligger alt til rette både for den formelle samtalen og den uformell minglingen med kolleger. Begge arenaer like viktig for å skape gode ideer!

For ytterligere informasjon om våre kurs & konferansepakker og våre konferanserom.